Mən müxtəlif onlayn məkanlarda profil
Axşamınız xeyir, hər kəsə! Mən müxtəlif onlayn məkanlarda profil parametrlərinin mürəkkəbliyini müqayisə edirəm. Bəzi platformalarda bütün funksiyalar bir yerdə toplanıb və tapmaq çox asandır. Digərlərində isə hər şey o qədər səpələnib ki, sadə bir dəyişiklik üçün onlarla səhifəni gəzmək lazımdır. Mən rahatlığı və sadəliyi ilə seçilən Azərbaycan platformaları axtarıram. Kimsə bu cür saytlarla qarşılaşıbsa, məlumat paylaşa bilərmi?
4 Views

Etiraf edim ki, mən internetdə çox vaxt keçirən bir insanam. Amma bu o demək deyil ki, mən hər şeyə baxıram. Əksinə, mən çox seçiciyəm və vaxtımı yalnız keyfiyyətli platformalara sərf etməyə çalışıram. Bu səbəbdən hər yeni saytı diqqətlə araşdırır, onun müsbət və mənfi tərəflərini öyrənirəm. Bu araşdırmalar zamanı bəzən məyus olub ümidimi itirirəm, bəzən isə gözlənilmədən əla bir kəşf edirəm. Bu dəfəki kəşfim ikinci qrupdan oldu — tamamilə gözlənilmədən, amma çox xoş bir sürpriz. Söhbət ünvanından gedir. Bu platformanı ilk dəfə açanda diqqətimi onun təmizliyi və səliqəli quruluşu çəkdi. Burada heç bir dağınıqlıq, heç bir əlavə təlaş yoxdur. Hər şey yerlərindədir, hər şey öz funksiyasını yerinə yetirir. Mən bu saytda qaldıqca daha çox bəyənməyə başladım. Çünki burada istifadəçi təcrübəsi çox yüksək səviyyədədir. Sən heç vaxt itkin düşmürsən, həmişə istədiyin bölməni tapa bilirsən. Bu, mənim üçün çox önəmlidir, çünki mən itiriləcək vaxtı sevmirəm. Bu platforma vaxtımı qoruyur və onu səmərəli keçirməyə imkan yaradır. Artıq bu sayt mənim gündəlik istifadəçi siyahıma daxil olub. Mən onu yaxınlarım arasında da yaymışam və hamısı müsbət rəy bildiriblər. Bu, məni daha da sevindirir.